top of page

Battolyser Systems

Stel je voor: altijd duurzame energie.

Battolyser Systems zet grote stappen met een nieuw type energieopslagoplossing voor twee doeleinden. Dit doen ze met de BattolyserⓇ.Een efficiënte, robuuste elektrolyser die ook met fluctuerende energiebronnen kan werken. Daarmee brengen ze energieopslag en de productie van waterstof samen in één flexibel, gepatenteerd systeem.


 


Battolyser Systems wil klimaatverandering op grote schaal tegengaan.


Professor Fokko Mulder en zijn team aan de TU Delft zagen dat het aanbod van duurzame energie niet kon voldoen aan de vraag, door gebrek aan de juiste batterij- en elektrolysertechnologieën. Als oplossing ontwikkelden ze de BattolyserⓇ.


Sindsdien heeft Battolyer Systems een enorme groei doorgemaakt en belangrijke mijlpalen bereikt in hun missie om de goedkoopste waterstof en meest duurzame oplossing te produceren.BBATTOLYSSER® PILOT SUCCESVOL GEÏNSTALLEERD BIJ RWE MAGNUM ENERGIECENTRALE

Battolyser Systems installeerde de allereerste Battolyser® op industriële schaal, een elektrolyser en energieopslagsysteem in een, bij de RWE Magnum energiecentrale in de Eemshaven. De demonstratie-unit laat de flexibele mogelijkheden van de Battolyser® zien om naadloos te schakelen tussen opladen en ontladen op industriële schaal.


DE BATTOLYSER® 250 EN BATTOLYSER® 1000 NU TE BESTELLEN“Onze samenleving moet alle energie halen uit hernieuwbare bronnen (veelal zon en wind), de energievraag zoveel mogelijk elektrificeren en groene waterstof gebruiken om te komen tot 'net-zero'.” Mattijs Slee, CEO

コメント


bottom of page