top of page

Totaaloplossingen voor duurzaam wonen: het verhaal van meneer SoekhaiIn het jaar 2023 heeft BeSolar niet alleen hun groei voortgezet maar ook een sprong gemaakt naar een alles-in-één duurzaamheidsaanbod voor consumenten. Vanuit 19 winkels in Nederland bedienen zij klanten op het hoogste niveau. Met een verbluffende 9.3 klanttevredenheidsscore en een indrukwekkende 90% aanbevelingsgraad.


Nog niet van BeSolar gehoord? Klik hier voor een korte introductie."Een partij die alles onder éen dak aanbiedt"

Meneer Soekhai, een enthousiaste klant van BeSolar, deelt zijn ervaring met het team: "Alles onder één dak," zegt hij met een glimlach, "dat was doorslaggevend voor mij. Het gemak om alles bij één partij te vinden, BeSolar maakte dat mogelijk. Alles was perfect geregeld, en ik kreeg uitstekende hulp."


Wij hebben het genoegen om meneer Soekhai persoonlijk te spreken aan zijn keukentafel. 

Vertel eens, meneer Soekhai, hoe lang maakt u al gebruik van de producten van BeSolar?

‘’Mijn kennismaking met BeSolar was in februari 2022 toen we gingen verhuizen. Ik koos voor zonnepanelen om zelf energie op te wekken en milieubewust te leven.’’ Meneer Soekhai vervolgt: “Maar het afgelopen jaar, door de stijgende gasprijzen, besloot ik de mogelijkheden voor een warmtepomp te verkennen. De uitstekende hulp die ik eerder kreeg bij BeSolar, deed me contact opnemen voor meer informatie. In december 2022 werd de warmtepomp bij mij thuis geïnstalleerd. In 2023 volgde een airco voor onze werkkamer en een laadpaal voor mijn elektrische auto.’’
Hoe heeft deze totaaloplossing uw energieverbruik en kosten beïnvloed?

‘’Mijn maandelijkse gasverbruik is enorm gedaald. Sinds de warmtepomp bespaar ik zo’n 70% per maand vergeleken met vorig jaar.’’ Meneer toont zijn BeSolar-app, waarmee hij real-time zijn energieproductie en -verbruik bijhoudt. ‘’We verbruiken nu 33 kuub gas per maand.’’ Meneer Soekhai laat zien dat het verbruik vorig jaar november ver boven de 100 kuub lag. ‘’Een besparing van ruim 70% op mijn gasrekening. Deze app is ideaal om precies te zien wat er gebeurt, ook met mijn zonnepanelen.’’


Toen meneer Soekhai elektrisch wilde gaan rijden, koos hij opnieuw voor BeSolar. ‘’De vriendelijke service die ik altijd kreeg, deed me geen moment twijfelen. Alles onder één dak, het gemak dat ik al mijn producten bij dezelfde plek vind. Als er iets is, hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld. Dat is goud waard.’’
Hoe heeft u de service van BeSolar ervaren?

"Van het eerste gesprek tot de installaties, vlekkeloos. Uitstekende hulp en geen zorgen. Ik zou BeSolar zonder twijfel aanbevelen aan anderen die duurzame stappen willen zetten!"


Meneer Soekhai's ervaringsverhaal is een illustratie van de kwaliteit en het gemak van een totaaloplossing voor duurzaamheid, waarin klanten niet alleen een positieve bijdrage leveren aan de energietransitie, maar ook besparen op energiekosten.


 

Benieuwd hoe jij kunt verduurzamen en besparen?


Bezoek een van de BeSolar stores en krijg persoonlijk advies op basis van jouw situatie.

Comments


bottom of page